Actualitate

Localităţi din Prahova, fără curent electric

Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Prahova au acționat în cazul a 39 de situații de urgență, pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau pentru degajarea cablurilor de electricitate ori a stâlpilor căzuți în urma fenomenelor meteorologice înregistrate.
Astfel, conform bilanţului intervențiilor desfășurate seara trecută, pompierii militari prahoveni au fost solicitaţi să intervină în mai multe localităţi afectate de furtuni. În municipiul Ploiești au fost înregistrate 12 solicitari, dar s-a intervenit şi in localităţile Bucov, Brazi, Băicoi, Florești, Ariceștii Rahtivani, Mănești, Câmpina, Scorțeni, DN1 zona Lido Gârbea, Comarnic, Bușteni, Boldești-Scăeni, Măgurele, Lipănești, Vadu Săpat, Dumbrăvești, Păulești, Potigrafu.
Din fericire, niciunul dintre aceste evenimente nu au fost soldate cu victime.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a transmis, în această dimineață, situația localităților din Prahova fără curent electric prezentată de Distribuție Energie Electrică România. La nivelul județului, 5450 de consumatori sunt afectați de întreruperea de curent electric. 13 echipaje ale Distribuţiei Energiei Electrice au mers pe teren pentru remedierea problemelor apărute în furnizarea de curent electric.

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile anunțate pentru următoarea perioadă, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să evite frânările bruște, întrucât frânările bruște pe carosabil umed pot duce la pierderea controlului asupra vehiculului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co