Actualitate

Locuri de parcare marcate

Lucrarile demarate de administratia locala din Sinaia pentru finalizarea si trasarea locurilor de parcare rezidentiala pe raza orasului,  au intrat pe ultima suta de metri.
Astfel au fost trasate si marcate, locurile de parcare din cartierele Platou Izvor, Horia Closca si Crizan si din zona 1 Mai. Administratia locala si-a dat acordul pentru eliberarea abonamentelor de parcare rezidentiala pe raza orasului Sinaia, pentru locuitorii care detin autoturisme. Pana in prezent s-au primit deja 600 de cereri de la persoane fizice si peste 70 de cereri de la persoane juridice, pentru locurile de parcare puse la dispozitie.
Nu insa toti locatarii au fost multumiti de acesta initiativa. Personele in varsta, spun ca desi este o masura binevenita, pretul abonamentului este destul de mare pentru cei cu venituri mici.
Pretul unui abonament pentru persoane fizice pe timp de un an este de 150 de lei, iar pentru sase luni pretul ajunge la 80 de lei. Persoanele juridice vor achita 400 de lei pentru un an, iar pentru sase luni,  acestea vor scoate din buzunar 250 de lei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=oV0ie134SpY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co