Actualitate

Luam de toate

Luăm de toate! Se pare că acesta este sloganul celor care au ajuns prin piaţa centrală din Câmpina. Aglomeraţie mare şi miei puţini! Un aspect la care puţini s-ar fi gândit în urmă cu ceva timp, având în vedere faptul că toată lumea pomeneşte, la tot pasul, de criza financiară. Şi totuşi, în prag de sărbătoare, se mai găsesc bani pentru a cumpăra o bucată de carne de miel. Cam scump, după părerea unora, din cauza faptului că pe piaţa câmpineană nu prea există concurenţă. Gospodinele stau pe la cozi şi se apropie de terminarea cumpărăturilor. Comercianţii sunt bucuroşi că nu vor pleca cu marfa acasă. Agitaţie mare, negocieri pe marginea cântarului! Cam aceasta este imaginea pieţei centrale câmpinene.
Pe lângă comercianţii de carne de miel… o duc destul de bine şi vânzătorii de verdeţuri. Nu de alta, dar mâncarea de miel fără ceapă şi usturoi, nu mai este mâncare de miel. Şi, foarte mulţi câmpineni sunt atraşi şi de salate! Nu de alta, dar pe lângă atât colesterol merge şi ceva verde.
Dăm şi pe datorie! Un leu legătura! Avem preţuri bune! Nu mai sunt miei! Iată imaginea de ansamblu a pieţei centrale din Câmpina. Totul pentru ca de Paşti toată lumea să se simtă bine.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ZdJe3Vf9DzY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co