Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Lumea cărţii din Casa Sindicatelor

Intr-o lume in care computerele si micile gadget-uri sunt la moda, Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti gazduieste o biblioteca impresionanta. Ea functioneaza din 1974, dar putini prahoveni stiu de existenta ei.

Inainte de Revolutie, biblioteca avea aproximativ 2.000 de abonati. Acum mai sunt in jur de 300, dar cei care ii trec pragul stiu ca pot gasi tot ce le trebuie pentru a pune bazele unei bune culturi generale si nu numai.

Biblioteca trece printr-un proces de reinventariere si printre volumele pe care cititorul le poate gasi doar aici sunt carti din domeniul teatrului, al biologiei, carte stiintifica si foarte multe albume de arta care nu se imprumuta, dar pot fi studiate la fata locului. In plus, institutia a facut si pasul spre modernitate.

Asadar pot fi trimise carti si in format electronic pe mail. De abonat, se poate abona orice prahovean, cu conditia sa se prezinte cu actul de identitate la sediul bibliotecii. Programul de functionare este 14.00-18.00 – pentru zilele de luni, miercuri si vineri – si 10.00-14.00 martea si joia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co