Actualitate

MARATHON 7500

“Marathon 7500”, una dintre cele mai spectaculoase, dar și dificile competiții organizate în România, a avut loc în masivul Bucegi. Ajuns la cea de-a 7-a ediție, marathonul a adunat la linia de start peste 300 de participanți, dintre care însă numai o mică parte a reușit să parcurgă traseul integral. Mai exact, concurenții din categoria “elită” au avut de parcurs aproximativ 90 de kilometri, iar cei din categoria “hobby” – 45 de kilometri. Totul în condiții dificile, pe trasee neamenajate, cu pante cu inclinare mare și zone extrem de accidentate. Pentru traseul de elită au existat 15 posturi de control cu locuri amenajate pentru hidratare, concurenții având ca obiectiv principal parcurgerea integrală a acestuia.

Pentru a participa la concurs, sportivii au trebuit să îndeplinească anumite condiții cum ar fi experiența generală despre munte sau să cunoască regulile de comportament în caz de pericol și urgență în zone dificile. Echipele participante au fost formate din câte două persoane, ambele fiind obligate să parcurgă tot traseul, distanța maximă admisă dintre acestea fiind de 50 de metri.

La categoria “elită” câștigătorii acestei ediții au fost Marius Vasilache și Andrei Tale, care au reușit să parcurgă traseul de 90 de kilometri în 17 ore și 22 de minute. La categoria “hobby” pe primul loc s-a plasat echipa formată de Roxana si Andrei Lutic care au parcurs cei 45 de kilometri în 23 de ore și 35 de minute.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co