Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Masina si bicicleta

Un moment de neatenţie din partea unui şofer şi un biciclist a ajuns pe asfalt, în mijlocul intersecţiei străzii Griviţei cu bulevardul Culturii. Ce-i drept, nu s-a lovit rău, dar s-a ales cu o sperietură pe cinste.
Ce s-a întâmplat exact? Şoferul Fiatului, cu numărul de înmatriculare PH-09-NHA, a încercat să vireze la stânga, pe strada Griviţei. Nu a fost atent şi a luat, la propriu, biciclistul pe capotă.
Extrem de agitat după producerea accidentului, bărbatul a vrut să plece acasă. Noroc cu şoferul şi câmpinenii care treceau prin zonă, care l-au convins să rămână pe loc până la apariţia ambulanţei şi a poliţiştilor.
Bărbatul a fost consultat de medic în ambulanţă şi apoi, refuzând să fie transportat la spital, a mers la sediul poliţiei pentru a explica agenţilor ce s-a întâmplat.
În urma accidentului biciclistul s-a ales cu o julitură la cap şi cu o sperietură pe cinste. În schimb, şoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancţionat contravenţional şi a devenit pieton pentru 60 de zile.
httpv://www.youtube.com/watch?v=JOLOWbetuKA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co