Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Merge si de 2 ori

Cine joacă are şanse şi să câştige! Chiar de două ori! A demonstrat acest lucru Elena Măgureanu, care a intrat pentru a doua oară în posesia unui televizor de la Valea Prahovei. Prima oară a vrut să-l câştige pentru ea. Dar apoi s-a gândit că nepoţica sa merită un cadou de ziua sa. Aşa că a mai depus un talon. Talon care a fost extras din bol de o altă micuţă: Diana Muşat. O fetiţă care nu a venit pentru prima oară în sediul nostru. O fetiţă care aduce norocul în casele oamenilor, spre surprinderea vecinilor, care s-au hotărât să participe de acum încolo la tombola noastră.
Au câştigat două televizoare şi vor să-l câştige şi pe al treilea. Nu vor să se lase! Atât timp cât va exista o tombolă la Valea Prahovei, Elena Măgureanu şi familia sa, vor juca în continuare. Numai că de acum încolo câştigătoarea celor 2 televizoare va avea de „înfruntat” şi alte persoane care vor să câştige.
Nu este primul caz în care cineva care a depus un talon de la Valea Prahovei a câştigat 2 televizoare. Totul este în mâna micuţilor care efectuează extragerea. Poate că şi alţii pot câştiga un televizor, sau, de ce nu, să vedem fidelul cititor al Valea Prahovei care-l va câştiga pe cel de-al treilea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co