Actualitate

Mihai Polițeanu, noul primar ales al Ploieștiului

Mihai Polițeanu este noul primar ales al Municipiului Ploiești, cel care a câştigat alegerile din data de 9 iunie 2024, intrând în cursa pentru Primăria Ploiești ca independent, susținut de Partidul Mișcarea Noi, Ploieștenii. Mihai Polițeanu, are 47 de ani şi este absolvent al Liceului Mihai Viteazul din Ploiești, licențiat în Filosofie la Universitatea București și absolvent, cu bursă în străinătate, al Masteratului de Studii ale Naționalismului din cadrul Universității Central Europene.
Noul primar a fost implicat de-a lungul carierei în proiecte civice. A fost membru fondator și, timp de 4 ani, director executiv al mişcării civice Iniţiativa România, o mişcare civică construită după tragedia din Colectiv.

Ca primar ales al Ploieştiului, Mihai Polițeanu are trei mari obiective: primul vizează rezolvarea cu prioritate a nevoilor de bază ale orașului, în ceea ce priveşte termoficarea, curățenia și înverzirea orașului, traficul și infrastructura de mobilitate, canalizarea și asfaltul în zonele uitate ale orașului, siguranța fizică a ploieștenilor, transparența și reconectarea administrației locale cu comunitatea. Al doilea obiectiv important se referă la deconectarea mafiei PSD-PNL de funcțiile publice critice și deconectarea firmelor de partid de banii ploieștenilor. Iar al treilea obiectiv vizează un Ploiești european și modern, cu zonă pietonală reală, cu parcuri curate și îngrijite, cu străzi verzi, cu piste de biciclete sigure, cu locuri de parcare trasate în zonele rezidențiale, cu evenimente culturale și artistice, cu o comunitate activă și implicată în administrarea orașului și un primar cinstit care se află pe stradă și în legătură directă și permanentă cu oamenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co