Actualitate

Mitu Chitu la Breaza

„Cel mai tare loc de zbenguială”. Şi pe bună dreptate, aşa este! Nici nu era ceasul 12.00, ora la care trebuia să aibă loc inaugurarea şi noul parc din Breaza, vizavi de Primărie, a fost luat cu asalt de valuri de copii, părinţi şi bunici. Asta pentru că în localitate nu exista un loc de distracţie pentru cei mici, intrarea a fost liberă şi curiozitatea… la cote maxime.
Trambuline, jucării, construcţii gonflabile, căsuţe… toate speciale pentru micuţi. Parcul este de vis. Parcă ar fi rupt dintr-un basm. Este o parte din universul copilăriei. Totul este colorat şi… plin de viaţă. Nu au fost uitaţi nici adulţii, aceştia având o terasă special amenajată în jurul foişorului care dă o notă aparte locului.
Proiectul a fost demarat în asociere cu Primăria Breaza, conducerea Miţu-Chiţu urmând modelul parcului din Câmpina care se bucură de un real succes.
Şi dacă e să se joace, atunci să o facă în cele mai plăcute şi atractive locuri şi feluri! Parcurile de joacă Miţu-Chiţu vă aşteaptă în fiecare zi, atât în Câmpina, cât şi în Breaza. Preţul în timpul săptămânii al unui bilet este de 5 lei, iar sâmbăta şi duminica intrarea costă 10 lei. Nu este mult! Plătiţi şi staţi cât doriţi! Pentru adulţi intrarea este gratuită. Vechiul parc de joacă din Breaza a fost mutat în apropierea celui nou şi este dotat cu instalaţii de joacă noi, cumpărate şi oferite tot de Miţu-Chiţu.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co