Actualitate

Modernizare și nu prea

O ploieșteancă este gata să intre în greva foamei fiindcă este nemulțumită de execuția lucrărilor de modernizare a balconului, realizate gratuit de către Primăria Ploiești prin intermediul unui firme contractoare. Femeia acuză că lucrările de modernizare cu termopan au fost executate prost.

Ploieșteanca a făcut o serie de demersuri pentru a se remedia greșeala, însă nu s-a ales până acum decât cu un răspuns în scris din partea Primărie și cu o evaluare a lucrărilor fictive, după cum declară aceasta.

Nu este singura problemă apărută în urma acestor lucrări. Oamenii care locuiesc la blocul 103 de pe Șoseaua Vestului spun că au rămas cu un munte de gunoaie deși firma executantă s-a angajat să se ocupe de strângerea lor.

Oamenii spun că aceeași firmă se face vinovată și pentru greșeli de măsurare a mai multor geamuri de la câteva apartamente.

Eforturile de a afla un punct de vedere și din partea Primăriei Ploiești au rămas fără succes. Biroul de comunicare urma să transmită în scris un punct de vedere, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co