Actualitate

Necazuri la… plic

Mii de tineri adolescenți din intreaga tara sunt dependenți de substanțe halucinogene. Ușor de procurat, dar și de consumat, plicurile au creat extaz și panică printre adolescenți. Ionuț este unul dintre aceștia. A început dintr-o joacă să consume droguri și să testeze etnobotanice. Provine dintr-o familie obișnuită care l-a sprijinit întotdeauna, însă prietenii au fost mereu pe primul loc. Anturajul l-a facut să devină dependent.
Stările provocate de această dependența le distrug tinerilor percepția despre viața.
Ca și Ionuț , mulți alți tineri duc zilnic o luptă cu demonii din Paradis. Un paradis în care fericirea durează puțin și maschează un drum către distrugere. Tot ceea ce se petrece le afectează corpul, mintea, sufletul dar și familiile.
O discuție relaxantă cu prietenii, într-o cafenea a determinat-o și pe Alina să incerce astfel de substante. S-a oprit la timp, spune ea. Consumatorii se pot adresa pentru ajutor agențiilor de stat sau asociațiilor non profit specializate.
Cei care iși doresc o viață normală sunt indrumați de specialiști către un centru de dezintoxicare, primind suport pe tot parcursul terapiei.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co