Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Neglijenta

Prea greu pentru a fi dus la fier vechi! Aşa că s-a luat decizia ca autocamionul să fie tăiat în două. Zis şi făcut! A fost angajată o firmă din Ploieşti pentru a „despica” autocamionul în două părţi. Numai că cei doi sudori care s-au apucat de treabă au uitat că, în astfel de situaţii, când foloseşti un dispozitiv de tăiere, te poţi aştepta să apară şi scântei. Şi aşa a fost! După ce camionul a fost cuprins de flăcări, au fost chemaţi pompierii militari.
Era pentru casare şi a ajuns să fie mistuit de flăcări. Din fericire flăcările au fost stinse la timp, înainte să ajungă şi la celelalte 8 autocamioane parcate în apropiere. Noroc că Detaşamentul de Pompieri militari Câmpina este situat la o distanţă destul de mică de respectiva societate comercială.
Un amănunt mai trebuie adus în atenţia autorităţilor. Telefonul dat către dispeceratul unic 112 a fost dat de… un trecător. Cei care au provocat incendiul au crezut că pot gestiona situaţia. Nu au reuşit, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari.
http://www.youtube.com/watch?v=oayzU1ekrxA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co