Actualitate

Noi locuri de parcare

Strada Milcovului din Câmpina! Un loc unde densitatea de persoane, dar mai ales de autoturisme este foarte mare. Dacă oamenii au apartamentele în care locuiesc, maşinile au nevoie de un loc de parcare. Şi, se ştie, Câmpina este deficitară în acest sens. Cum locuri unde mai pot fi construite nu prea mai există, administraţia locală s-a decis să folosească la maxim spaţiile deja existente. Un exemplu clar este pe strada Milcovului, acolo unde terenul nu era folosit aşa cum trebuie.
Lucrările au început. s-a trecut de perioada documentaţiilor, a selecţiilor de oferte. Utilajele sunt pe strada Milcovului şi se lucrează. Pentru ca numărul de locuri de parcare să fie mult mai mare a fost necesar să dispară câţiva copaci. Bătrâni, ce-i drept.
Există şi persoane nemulţumite de faptul că zona este amenajată. Nu vor gălăgie, nu vor maşini. Dar, majoritatea este de acord cu acţiunea primăriei Câmpina. Un lucru mai rămâne: ca locuitorii să ştie să păstreze ceea ce se face.
Lucrările au început cu oarecare întârziere. Oamenii au aşteptat şi acum vor avea parte de o parcare modernă, în care să încapă toate maşinile locatarilor. În condiţii civilizate.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ZgRf-3rwKlQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co