Actualitate

Nou apel al autorităților la respectarea regulilor de protecție și de igienă

Oficialii au făcut un nou apel către populaţie să menţină regulile de igienă și să respecte măsurile de protecție și de distanțare socială, în contextual creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus.

“Astăzi, din păcate, avem un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. Fac un apel la populaţie să menţină regulile de igienă, regulile de precauţie şi distanţare fizică. (…) Avem multe măsuri de relaxare. După cum aţi putut vedea de două zile avem şi asimptomaticii acasă după zece zile sau cei cu simptome uşoare. După cum aţi putut vedea, nerespectarea regulilor în mare măsură, bagatelizarea a tot ce a fost, precum şi instigarea la nerespectarea şi nerecunoaşterea unei pandemii au dus la creşterea cazurilor”.

În ciuda acestei situații, ministrul Sănătății a dat asigurări că, pentru 1 iulie, se pregăteşte un alt set de măsuri de relaxare.

“Eu sper ca evoluţia epidemiei să ne permită acest lucru. Dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale”, a concluzionat Nelu Tătaru.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co