Actualitate

Nu se termina santierul din Breaza

Vești proaste pentru șoferi! Breaza riscă să rămână în continuare neasfaltată din cauza faptului că lucrările de apă și canalizare nu au fost finalizate. În consecință, recent a avut loc și la primăria de aici o ședință despre stadiul șantierului din oraș. Concluziile nu sunt deloc favorabile! Nu se știe dacă va fi gata până la sfârșitul anului instalația de canalizare, însă cu siguranță nu vor dispărea tranșeele de pe străzi.
Ședința a fost moderată de primarul orașului, iar principala temă a discuție a fost armonizarea celor două proiecte europene astfel încât Breaza să fie asfaltată cât mai curând. Cu toții au stat frumos de vorbă la birou, comod. S-au pus pe hârtie procente de lucrări realizate, dar în teren, realitatea este cruntă: pe mai multe străzi finalizate asfaltul s-a lăsat, așa că… trebuie pus din nou.
La ședință au participat în jur de 15 persoane, printre ele aflându-se reprezentanți ai Hidro Prahova, Romair Consulting, inclusiv de la ministerul fondurilor europene, ministerul dezvoltării și de la consiliul județean. Nu au lipsit bineînțeles constructorii: executantul spaniol Lujan Ortiz și societățile Montim – Rominserv. Juan Andres a dat din umeri spunând că s-au reparat mai multe străzi decât cele rămase restante. Oare ar mai spune asta dacă ar ieși să dea ochii cu brezenii care sunt nevoiți să facă slalom printre gropi și săpături, riscând la tot pasul incidente rutiere?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co