Actualitate

Nu stim ce s-a intamplat

Nu ştim ce s-a întâmplat! Aşa ceva numai în occident se poate vedea! Iată doar câteva din expresiile folosite de câmpinenii care locuiesc sau care doar trec pe străzile Schelelor şi Plevnei. Firma care se ocupă de lucrare s-a ţinut de cuvânt, lucru la care oamenii doar visau, şi după ce capacele de canalizare au fost ridicate la nivel, a început ultima operaţiune: turnarea stratului de uzură. O adevărată coloană de camioane de peste 30 de tone s-au aliniat pe strada Schelelor şi a început asfaltarea. Sub privirile locatarilor care au rămas uimiţi.
Pe strada Schelelor au trecut şi oameni din alte localităţi. Un brezean a spus că ar vrea să vadă aşa ceva şi în localitatea lui. A spus că nu mia vrea să vadă plombe, care „zboară” după prima ploaie.
Persoanele mai în vârstă nu prea cred că se poate lucra şi în acest fel. Au văzut de prea multe ori cum angajaţi ai diferitelor firme lucrau cu lopata şi roaba. Se îndoiesc de calitatea lucrării.
În timp ce străzile Schelelor şi Plevnei au fost închise, pe Griviţei lucrurile au devenit aproape tragice pentru cei aflaţi în maşini. Blocaje în trafic şi mulţi nervi. Mai ales că în această perioadă foarte mulţi câmpineni, şi nu numai, au ieşit „la oraş” pentru cumpărături. Agenţii de circulaţie au apărut în intersecţiile unde erau probleme, iar poliţiştii comunitari s-au tot certat cu şoferii care încercau să „testeze” covorul asfaltic turnau cu doar câteva secunde înainte.
Pentru ca circulaţia să fie cât mai bună în zona centrală a municipiului Câmpina, s-a luat decizia ca semafoarele să fie trecute pe „intermitent”. Decizia a dus la o oarecare fluidizare a traficului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=pRl0auvw_bQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co