Actualitate

Numarul 1 pe tara!

Plutonier Corina Moruz! Angajată în cadrul Unităţii de Jandarmi din Câmpina. Pasionată de sport! În special de cros şi atletism. Aşa că a participat la campionatul organizat de Ministerul Administraţiei şi internelor şi s-a întors cu locul 1 la proba la care a participat. Spre bucuria colegilor câmpineni. Care aşteptă şi alte reuşite de la colega lor.
S-a antrenat şi de data aceasta a reuşit să plece cu cea mai valoroasă medalie acasă. Dacă anul trecut, la Iaşi, Corina Moruz a ocupat doar locul 5, iată că de data aceasta a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Şi a alergat împotriva fetelor de la academie, acolo unde sportul este o disciplină forte! A primit plutonierul câmpinean vreo răsplată pentru reuşita sa?
Alături de câmpineancă, tot cu un premiu 1 s-a întors şi maiorul sinăian Manuel Grif, care a câştigat la proba de săritură în lungime.
Doi prahoveni au fost în frunte la campionatul organizat de Ministerul Administraţiei şi internelor. Ei speră că şi la anul performanţele lor să fie pe măsura aşteptărilor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=swjT2xryPsQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co