Actualitate

Numarul 10 a ajuns la Comarnic

Constantina Artemis Tismănaru a venit pentru a doua oară în sediul Valea Prahovei TV, din Câmpina, pentru a decide cine este câştigătorul televizorului cu numărul 10. Fetiţa, de 6 ani şi 11 luni, a amestecat taloanele decupate din ziarul Infomontan de Valea Prahovei şi a extras un talon! Pe care scria Lucia Vişan, din Comarnic. Imediat după extrage am sunat persoana „cu pricina” şi am anunţat-o că a câştigat. Nu ne-a crezut, decât în momentul în care echipa noastră a ajuns pe strada ei, în Comarnic.
Bucuroasă, femeia ne-a invitat în casă, acolo unde am scos televizorul din cutie şi l-am aşezat în locul unde va sta de acum încolo. Nu degeaba Lucia Vişan a cumpărat 4 ziare, pentru a participa la tombolă! Micuţa Artemis Constantina i-a purtat noroc.
A jucat şi a câştigat! La fel o pot face toţi cei care cumpără ziarul Infomontan de Valea Prahovei! Nu trebuie decât să depuneţi talonul la unul dintre sediile noastre şi apoi să aşteptaţi tragerea la sorţi. Nu noi decidem, ci unul dintre copii pe care îi invităm la sediul nostru.
httpv://www.youtube.com/watch?v=_nXFwNRYOBE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co