Actualitate

O nouă pârtie deschisă în Sinaia

Pârtia Nouă din staţiunea Sinaia a arătat ca un adevărat furnicar în acest sfârşit de săptămână. Administratorii domeniului schiabil din staţiune au înzăpezit-o artificial şi au deschis-o, iar sute de pasionaţi ai sporturilor de iarnă de toate vârstele au luat cu asalt omătul.

Şi primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, de altfel un pasionat al sporturilor de iarnă a făcut primele coborâri din acest sezon pe pârtia Nouă. De altfel, edilul îi îndeamnă pe toţi turiştii să aleagă în acest sezon domeniul schiabil de la Sinaia care se prezintă în condiţi excelente.

Pârtia Nouă are o lungime de 2.000 de metri şi este o alternativă excelentă pentru zilele în care condiţiile meteo nu permit funcţionarea instalaţiilor de transport pe cablu de pe domeniul schiabil de altitudine. Stratul de zăpadă are 60 de centimetri, iar condiţiile sunt perfecte pentru practicarea schiului şi snowboardului.

Turiştii care aleg să schieze pe pârtia nouă din Sinaia au la dispoziţie transportul cu telegondola, care funcţionează zilnic până la orele 17.00. Şi pârtia de altitudine din Valea Soarelui este deservită de o instalaţie modernă, un telescaun cu patru locuri şi copertină ce poate transporta 1.800 de persoane pe oră.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co