Actualitate

Obiective la centrul de informare turistica

Centrul de Informare Turistică din Sinaia ar putea deveni peste un an Centru Naţional. Fosta autoritate de turism a emis o ultimă legislaţie în domeniu la finele anului trecut, legislaţie ce presupune trasformarea unor centre de informare turistică din ţară în centre naţionale. Printre ele se numără şi cel din staţiunea Sinaia, care este înfiinţat de către Consiliul Local pentru a se asigura informarea turiştilor, dar şi promovarea staţiunii. Schimbarea denumirii împlică însă îndeplinirea anumitor criterii. În primul rând este necesar un spaţiu mai mare, mobilier adecvat, computere conectate la internet pentru a fi accesate uşor de către clienţi, un program informatic performant, un indicator exterior al centrului şi spaţii de parcare.
Mai mult, echipa Centrului de Informare Turistică va trebui să fie compusă din personal permanent, ghizi turistici şi agenţi de turism. Rămâne de văzut dacă această condiţie va putea fi îndeplinită, din moment ce, în acest an, administraţiile locale nu pot face angajări de personal.  Acestea sunt doar o parte dintre criteriile pe care Centrul de Informare din Sinaia trebuie să le îndeplinească pentru a ajunge la rangul de Centru Naţional. 
S-au făcut deja schimbări în ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul şi partea organizatorică. De acum înainte, la Centru puteţi afla informaţii zilnic de luni până duminică, între orele 10 şi 17.00. Urmează să fie schimbat aspectul centrului, după care va dotat cu tot ce trebuie în domeniu. Peste aproximativ un an, la Sinaia, vor fi chemaţi reprezentanţii Autorităţii de turism, pentru a omologa Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ED13NoODS2E

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co