Actualitate

Oferte de week-end

Statiunile montane de pe Valea Prahovei sunt pregatite sa primeasca turistii care prefara sa vina la munte dupa perioada de sarbatori! Unii dintre hotelierii din Sinaia au pus deja in practica o oferta avantajoasa cu preturi reduse la cazare, pentru turistii care vin in special pentru practicarea sporturilor hibernale.
Inca de dimineata, atat partiile de la baza muntelui cat si cele de altitudine de la Sinaia,  au fost luate cu asalt  de turistii care au vrut sa profite din plin de vremea frumoasa. Acestia au declarat satisfacuti ca zapada de pe partie este excelenta iar instalatiile de transport pe cablu functioneaza ireprosabil.
La Sinaia  amatorii de senzatii tari au putut participa la concursul  Winter Air Sports care s-a tinut in Valea Dorului. Organizatorii şi-au propus ca ediţia de anul acesta sa adune, in cele trei zile de distractie si adrenalina, cat mai mulţi impătimiti si admiratori ai sportului extrem. Vantul, zapada mare si peisajul superb au fost ideale atat pentru concursul de snowkiting cat si pentru spectacolul de acrobaţie aeriana cu parapanta.
Hotelierii si proprietarii de pensiuni turistice sunt extrem de multumiti de incasarile pe care le-au facut de sarbatori. De aceea unele dintre marile unitati hoteliere din Sinaia au pus deja in practica tarife reduse la cazare si oferte speciale pentru schiori, care vor plati cazarea in weekend cu 20 la suta mai putin decat in mod normal. Ofertele reduse la cazare sunt valabile ban ape 30 martie.
Si cum sezonul de schii este abia la inceput atat hotelierii cat si proprietarii de pensiuni se pregatesc deja sa primeasca alte grupuri de turisti. Stratul de zapada la Sinaia are 60 de centimetri si este destul de consistent.  urmatoarea perioada turistii aflati la munte se vor putea bucura de adevarate spectacole care vor cuprinde concerte si concursuri pe partiile de schi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=8NgEe7f74ko

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co