Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pachete pentru Pasti

Vin în fiecare zi la cantina socială cu borcanul şi gamela pentru a lua mâncare caldă. Este vorba despre 115 câmpineni care trăiesc de pe o zi pe alta datorită hranei pe care o primesc la cantina socială. Acum, în apropierea sărbătorilor pascale lucrurile s-au schimbat. Miercuri a fost ultima zi în care au primit mâncare caldă. În schimb cele 115 persoane au plecat cu sacoşele pline! Ca în fiecare an ei au primit pachete care să le ajungă pentru şase zile: carne tocată, carne de lucru, ouă, ulei, cozonaci, zahăr, pâine şi câte un pui.
S-au bucurat când au văzut că şi în acest an administraţia locală nu a uitat de ei. Dacă nu se gândesc la ei, se gândesc la nepoţii care îi aşteaptă cu alimentele acasă.
 „Este bun acest pachet. Ne ajunge până miercurea viitoare”… sau „nu vom muri de foame”… acestea au fost cuvintele câmpinenilor care trăiesc în urma ajutorului primit de la stat.
Toţi cei 115 câmpineni au trecut pe la cantina socială şi şi-au luat pachetele. În acest fel se pot bucura de una dintre cele mai mari sărbători ortodoxe.
httpv://www.youtube.com/watch?v=6yqqVqTxs4s

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co