Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Partieee… sfaturi pentru schiori

Majoritatea turiştilor care vin în staţiunile montane pentru a schia
sunt amatori. Nimic rău în asta! Numai că există o problemă… mulţi habar nu au de capitolul „Cum trebuie să mă echipez”
Cei care observă zi de zi acest lucru sunt reprezentanţii centrelor de închiriere şi ai magazinelor de specialitate. Aceştia îi sfătuiesc pe turişti să se echipeze corespunzător atunci când merg pe pârtii. În primul rând, hainele trebuie să fie groase şi rezistente la frig şi vânt, pentru că vremea la munte este schimbătoare. Preţurile la costumele de schi pleacă de la 400 lei şi pot ajunge chiar şi la 9.000 de lei. Mănuşile, casca şi ochelarii nu trebuie să îi lipsească nici unui schior. Pentru că la sporturile de iarnă materia primă este zăpada, aveţi nevoie de o pereche de mănuşi care să vă protejeze de frig. Chiar dacă nu pare, o căzătură pe pârtie este identică cu una pe asfalt. Şi ochelarii sunt foarte importanţi, deoarece lumina puternică care se reflectă în zăpadă poate produce leziuni la nivelul ochilor.
Şi alegerea schiurilor şi a clăparilor este foarte importantă. Trebuie să ţineţi cont de nivelul de pregătire la schi, de înălţime şi de greutate. Comercianţii au grijă ca toţi clienţii să plece din magazin cu un echipament adecvat pentru a nu avea probleme pe pârtii.
Magazinele de profil răspund şi celor mai sofisticate gusturi ale doamnelor care vor să atragă privirile. Un costum de fiţe ajunge şi la 9.000 de lei. Pentru cine vrea să exceleze pe pârtie, costumul trebuie neapărat asortat cu schiurile, beţele, clăparii, dar şi cu restul accesoriilor.  Aşadar, doamnelor… nu vă faceţi probleme! Comercianţii sunt în pas cu ultimele tendinţe.
httpv://www.youtube.com/watch?v=lncOnvO8Aqk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co