Actualitate

Partii luate cu asalt la munte

Aglomeraţie pe şosele, dar şi pe pârtiile de schi. În weekend, mii de turişti au dat năvală la munte, pentru că au vrut să profite de zăpada proaspăt căzută. Împătimiţii sporturilor de iarnă au stat pe pârtiile de schi de dimineaţa până seara şi nu au ţinut cont de frigul de afară. La Predeal, pe norturnă, a fost distracţie mare. Turiştii, de toate vârstele, s-au echipat şi au pornit pe covorul alb. Şi cei mici au fost prezenţi la Predeal, acolo unde s-au tăvălit în zăpadă şi s-au dat cu săniuţele. Chiar dacă a nins suficient  în ultimele zile, administratorii pârtiilor din Predeal au dat drumul şi la tunurile de zăpadă. Aşa că, în momentul de faţă, zăpada măsoară peste 60 centimetri.
Pe pârtiile de schi au fost prezenţi în permanenţă salvamontiştii şi jandarmii montani. Au patrulat, deoarece zilnic se produc accidente din cauza celor care intră pe pârtii cu săniile.
La Predeal sunteţi invitaţi şi weekend-ul viitor, pentru că pe pârtiile de schi se vor desfăşura tot felul de concursuri, care mai de care mai atractive. Instalaţia de nocturnă şi teleschi-ul vor funcţiona până la orele 21.00, aşa că distracţia se va prelungi până seara târziu.
httpv://www.youtube.com/watch?v=vxUT5KLp3Ag

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co