Actualitate

Pasiune la extrem

Motociclişti din toată ţara şi-au stabilit tabăra, timp de un week-end, la Vălenii de Munte, atraşi de frumuseţea naturală a locurilor şi de spectaculozitatea traseelor on şi off-road de pe Valea Teleajenului. Reuniţi într-un club din dragostea pentru un anuimt model de motocicletă, circa 70 de împătimiţi se întâlnesc în diferite puncte ale României, Timişoara, Arad, Braşov, Bucureşti, formând o veritabilă frăţie.

Zona Rizăneşti din Văleni, lângă malul Teleajenului, le-a oferit acel cadru pe care şi l-au dorit bikerii, iar vremea frumoasă, de asemenea, a ţinut cu ei. Au contribuit la reuşita evenimentului, alături de organizatorii din Văleni care fac parte din grupare, autorităţile, administraţia locală, poliţia, jandarmeria ce au acordat tot sprijinul ca oaspeţii să se simtă bine şi să nu se confrunte cu evenimente nedorite.

Printre membrii comunităţii de motociclişti sunt şi medici, avocaţi, ingineri etc. Ei profită de momentele oferite de pasiunea lor comună pentru a se destinde şi a lega prietenii dincolo de distanţele fizice dintre oameni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co