Actualitate

Paza buna trece primejdia rea

Dacă-i musai… cu plăcere! „La unităţile unde nu este nu este posibilă realizarea unui sistem de pază organizat, conducerile acestora sunt obligate să execute grilaje, împrejmuiri… şi aşa mai departe! Mai simplu este, însă, să fie montat un sistem de supraveghere video, sistem care scapă patronii respectivelor societăţi comerciale de multe necazuri.
Poate fi angajată o firmă de specialitate pentru asigurarea protecţiei unei firme, unei societăţi comerciale. Numai că, ochiul vigilent al unei camere de filmat …poate spune mult mai multe. Mai ales pentru poliţiştii care investighează cazurile de furt. Imaginea este… imagine!
„Este sfânt”… şi nici o persoană certată cu legea nu mai are nimic de spus! O investiţie destul de mică, un sistem uşor de operat şi firma dumneavoastră nu va mai fi „supusă” acţiunilor celor certaţi cu legea.

Prin lege, fiecare administrator de firmă, este obligat să aibă un sistem de alarmare. Însă, se pare, cel mai căutat este sistemul de supraveghere video. Infractorii nu mai au nici un fel de şansă. Sunt ca la un studio foto. Nu trebuie decât să… zâmbească la cameră!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co