Promo

(Promo) Petre Năchilă, astăzi la ultima ediție a preselecțiilor The Best

the best ok În această seară, începând cu ora 18.30, va avea loc o ediție specială a emisiunii în direct „The Best”. Ultima echipă înscrisă în concurs, cea a Liceului Tehnologic “Carol I” din Valea Doftanei va fi testată pentru a vedea dacă va participa sau nu la concursul „The Best”!

Apoi, începând cu ora 19.00, inspectorul școlar general al judeţului Prahova, Petre Năchilă, va fi prezent în studio pentru a efectua tragerea la sorți a echipelor de liceeni care s-au calificat în competiție.

Vă reamintim că, până la această oră, s-au înscris la concursul pe teme de cultură generală 28 de licee prahovene. Din păcate, patru dintre acestea nu au trecut de etapa de preselecție, desfășurată în direct, în platoul VP TV. Este vorba despre Colegiul Tehnic Forestier Câmpina, Colegiul Național „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte, Liceul Tehnologic “Victor Slăvescu” Ploiești și Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei” Ploiești. Le mulțumim pentru participare și le urăm mai mult succes la anul, când îi așteptăm să se înscrie la „The Best!”.

Sâmbătă, 25 octombrie, concursul „The Best”, ajuns deja la cea de-a treia ediție, va debuta la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Concursul „The Best” este organizat de Televiziunea regională VP TV, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Prahova, Prefectura Prahova și Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co