Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrecere la Castelul Cantacuzino

O impresionantă petrecere a fost organizată la Castelul Cantacuzino din Buşteni. Peste 500 de persoane din ţară şi din străinătate s-au distrat pe cinste în castelul încărcat cu energii misterioase. Printre oaspeţi s-au numărat oameni de afaceri, dar şi vedete. Cosmina Păsărin, Andreea Raicu, Mircea Vintilă şi Mircea Solcanu sunt doar câteva dintre vedetele care s-au distrat la Buşteni. Atmosfera a fost una incendiară. În prima parte a serii, toată lumea s-a distrat în curtea interioară. Un DJ a mixat la platane, iar iepuraşii de la Playboy s-au pozat cu toată lumea şi şi-au etalat frumuseţea. Toată seara a curs băutura în pahare, iar jocurile de lumini i-a fascinat pe toţi.
La miezul nopţii toată petrecerea s-a mutat în Castel. A fost o adevărată nebunie, care s-a încheiat spre orele dimineaţii. Organizatorii au fost mulţumiţi la final, deoarece toată lumea s-a simţit extraordinar.
Petrecerea a fost minunată, pot spune că cea mai reuşită de până acum din România, organizată în acest an. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi, echipei care a lucrat foarte mult pentru a pregăti această petrecere. Cei care s-au distrat aici, în această seara, sunt nişte oameni minunaţi. Cei mai buni oameni din România au fost prezenţi aici la Castelul Cantacuzino din Buşteni.
Proprietarii Castelului doresc ca pe viitor acesta să intre în circuitul turistic. Până atunci vor organiza tot felul de evenimente pentru a atrage cât mai multă lume la unul dintre cele mai interesante şi frumoase obiective din Buşteni.
Toată seara, la Castelul Cantacuzino au fost susţinute spectacole, iar animatoarele au oferit un adevărat spectacol. Staţiunea a fost gazda unei petreceri de amploare, cu invitaţi de marcă. Proprietarii castelului spun că vor mai organiza şi pe viitor evenimente, deoarece lumea trebuie să descopere frumuseţile din Buşteni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=hxoR3EeguDI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co