Actualitate

Pivotare spre promovare

Echipa de baschet masculin a Ploieștiului este condusă de doi pivoți. Unul încă activ, Cătălin Burlacu, și un altul, Eugen Ilie, trecut pe bancă. Burlacu este și președinte de onoare al echipei și din această postură “i-a facut onorurile” noului antrenor principal, Eugen Ilie. Burlacu și Ilie au fost adversari, dar sunt și buni prieteni, iar primul este convins de calitățile de antrenor ale celui poreclit “Rusu'”.

Prin această mutare CSM Ploiești a dat lovitura de grație Științei București, fosta echipă a lui Ilie și principala contracandidată la promovarea în Liga Națională. Secția de baschet are un buget de aproximativ 3 miliarde de lei. Directorul clubului, Cezar Stoichiciu, susține că noua banca tehnică, împreună cu 2-3 achiziții, poate readuce orașul pe “panoul de onoare” al baschetului românesc.

Eugen Ilie a mai fost la Ploiești ca jucător, iar ca antrenor, la finele anului trecut, când a câștigat cu Știința în Sala Olimpia. Acum “a întors armele”, însă are puțin timp la dispoziție să cunoască lotul având în vedere că în această săptămână este în cantonament cu lotul național de juniori.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co