Actualitate

Platforme de gunoi îngropate

În curând, ghenele inestetice din Ploiești ar putea deveni doar o amintire și asta pentru că autoritățile au început construcția platformelor de gunoi îngropate, destinate colectării selective a deșeurilor menajere și asimilabile acestora. Municipiul Ploiești este primul oraș din țară unde sunt realizate astfel de sisteme.

Sistemul ecologic de containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere și asimilabile acestora este un sistem inovator, care amplasează containerele în subteran, aducând un design nou integrat în peisajul urban al orașului. Prin monitorizarea containerelor cu ajutorul unor dispozitive de verificare a volumului de umplere și a masei, se elimină cheltuielile de deplasare suplimentară și se obține o mai bună centralizare a datelor, percum și colectarea mai eficientă a deșeurilor. Ploieștenii sunt de părere că vor exista doar avantaje.

In Ploiesti vor fi montate 39 astfel de sisteme de colectare îngropate.Pentru primele două au început deja lucrările de amenajere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co