Actualitate

Poștașii și delapidarea

Cazuri grave în Prahova. Mai mulți factori poștali sunt cercetați de către polițiști după ce au luat din banii de pensii sau nu au predat încasările. La Breaza, de exemplu, un pensioanar s-a dus să reclame la Oficiul Poștal că nu a primit o importantă sumă de bani, care reprezenta diferența pe care o câștigase în urma recalculării pensiei. Așa a ieșit la iveală că poștărița băgase banii, 3123 de lei, în propriul buzunar. Oamenii din cartierul Valea Târsei au rămas uimiţi de gestul femeii şi nu se aşteptau să facă aşa ceva.

Între timp, factorul poştal a restituit banii și și-a dat demisia. Astăzi, la sediul Poştei din Breaza a avut loc şi o anchetă, fiind posibil ca numărul pensionarilor păgubiţi să fie mai mare.
Și acesta nu este singurul caz. La Bănești și Brebu, alți doi factori poștali sunt anchetați.
La Brebu, poștărița a creat un prejudiciu de 2252 de lei, după ce și-a însușit pensiile a doi bătrâni. La Bănești, factorul poștal a dat un tun de 11500 de lei, după ce, timp de 7 zile, a semnat în locul beneficiarilor pentru 33 de mandate de pensii, 4 mandate poștale si nu a decontat 19 buletine de expediție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co