Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Povestea continuă

Succesul istoric împotriva Valenciei este cel mai important al unei echipei de baschet masculin din România în ultimii 37 de ani. Trupa lui Arnautovic a declanșat un cataclism în fief-ul spaniolilor. Performanța reușită de alb-albaștrii, 92-87, a fost de neconceput pentru șefii deținătoarei EuroCup. Aceștia l-au demis pe antrenorul Velimir Perasovic care era de trei sezoane pe banca “liliecilor”.

În schimb, “Dado” Arnautovic este la al șaptelea sezon în România și se poate mândri cu “victime” celebre. De-a
lungul timpului, Arnautovic a terminat învingător împotriva unor echipe precum Girona Basket, Sankt-Petersburg, Khimki Moscova și Hapoel Ierusalim. Victoria uriașă din Spania a făcut ca gruparea ploieșteană să-și facă loc între primele 100 de cluburi din Europa.

Conform statisticii, Asesoft Ploiești ocupă locul 97 într-o ierarhie condusă de CSKA Moscova, Olympiakos Piresu și Real Madrid. Până la momentul când vor juca cu echipe de Euroliga, campioana României mai are de muncit. Trebuie să o facă și în campionat la doar trei zile după succesul “de povestit nepoților”. Lotul ploieștean se află la Sibiu unde mâine după-amiază vor înfrunta pe CSU într-o nouă etapă din Liga Națională.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co