Actualitate

Povestea unei campioane mondiale

Corina Ungureanu – omul, momentele cheie care transformă un om simplu într-un campion de talie mondială, amintirile unui sportiv de performanță, toate acestea le veți regăsi în cartea “Povestea mea” lansată astăzi la Brașov.

Practic, după ce o veți citi, o veți descoperi pe Corina Ungureanu așa cum este ea ca om, cu momente de cumpănă, dar și de glorie, cu viața din spatele aparatelor, dar și cea din fața lor. Cartea este condimentată cu poze neștiute de nimeni, poze din arhiva personală a fostei campioane mondiale și europene.

După mai multe orașe în care a fost lansat volumul autobiografic, astăzi a fost rândul Brașovului să găzduiască evenimentul, la care au luat parte și gimnastele de la CSU Brașov. Fosta campioană speră ca lectura să inspire tinerii aflați în căutarea unui drum în viață. Așadar, “Povestea mea” nu este o simplă carte autobiografică, ci și una inspirațională pentru noile generații care ar trebui să conștientizeze că nu poți atinge adevăratul succes decât prin muncă, perseverență și disciplină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co