Actualitate

Pregatiri pentru valentine’s day

Pregatiri intense la munte de ziua indragostitilor. Daca pentru unii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei, data de 14 februarie si  petrecerea de Valentine’s Day  a devenit nerentabila din lipsa de cereri, pentru altii afacerea se dovedeste profitabila iar pregatirile sunt in toi. La marile unitati hoteliere de la munte ofertele speciale la cazare si meniurile, pentru cuplurile de indragostiti,  au fost deja stabilite.
Astfel cuplurile care vor veni la munte, special pentru ziua indragostitilor vor beneficaia de reduceri substantiale la cazare si masa. Pachetul de 139 de euro, cuprinde trei zile de cazare in camera dubla, mic dejun si cina romantica. Hotelierii spun ca petrecerile organizate de Valentine’s Day  vor fi apreciate de tinerii amorezi care vor  beneficia de o cina romantica la lumina lumanarilor, cu un meniuri speciale: de la piept de pui la gratar pana la  salata si desert, toate in forma de inimioara.
Dupa cina romantica, Cupidon le va pregati amorezilor o surpriza: camerele vor fi special amenajate pentru eveniment iar tinerii vor putea degusta o sampanie in timp ce isi vor face declaratii de dragoste. Dupa seara romantica turistii se vor putea muta cu  petrecerea pe partiile de schi, bineinteles daca zapada va mai rezista pana atunci. Oricum indragostitii sunt decisi sa-l sarbatoreasca pe Sfantul Valentin timp de trei zile, s-au cel putin asa spune traditia.
httpv://www.youtube.com/watch?v=mrog_8WbGHA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co