Știri

Luni – Sâmbătă 18.00 (relaure 20.00/22.00/00.00/06.00/07.00/08.00) | Realizator: Dep. Informativ| Durată: 30 min

stiri-vp-tvJurnalele de ştiri ale Televiziunii Valea Prahovei au, poate, cel mai fidel public. Caracterul regional al postului, având redacţii de ştiri în Ploieşti, Câmpina şi Sinaia conferă o diversitate tematică şi o acoperire teritorială completă pentru buletinele de ştiri, care nu se regăsesc la nicio altă televiziune prahoveană. Fiecare dintre redacţii oferă acoperirea unei arii teritoriale largi, începând de la Predeal şi până la graniţa de sud a judeţului, de-o parte şi de alta a axei DN 1A, incluzându-se însă zone mai îndepărtate, precum cea a Mizilului, Valea Slănicului, Valea Doftanei etc, permiţându-ne să fim primii la evenimentele prevăzute şi neprevăzute, oriunde şi oricând ar avea loc acestea, fie pe Platoul Bucegilor, fie în cel mai îndepărtat cătun de capitala judeţului. Aşadar, la VP-TV telespectatorul este fidelizat, pentru că poate urmări, prezentate de la faţa locului, ştiri proaspete cu cele mai recente evenimente, luări de poziţii şi comentarii.
De asemenea, jurnalele VP-TV sunt orientate către comunităţi şi către cetăţeni, în ştirile de larg interes regăsindu-se, alături de poziţiile oficiale şi, în vox-uri, cele ale unor cetăţeni simpli, participanţi şi ei la viaţa comunităţii.
Nu lipsesc nici rubricile sport, meteo, no comment, ingredinte obligatorii şi prezentând informaţii de mare interes într-un jurnal complet.
Buletinele de ştiri sunt ample, depăşind 30 de minute şi au o frecvenţă bună, de şase ori pe zi, fiind programate la ore cu audienţă ridicată, astfel încât să fie accesibile tuturor telespectatorilor postului: de la orele 18.00, 20.00 şi 22.00 şi reluate a doua zi, la orele 00.00, 06.00, 07.00, 08.00 – înaintea sau după emisiuni importante ale postului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co