Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Proiecte si obiective

Persoanele de etnie rromă din zonă, care vor să afle mai multe lucruri legate de drepturile lor sau care au probleme în comunitate pot merge la departamentsul special creat pentru ei, din cadrul Primăriei Sinaia. Aici, preşedintele Filialei Partida Romilor PRO Europa, Constantin Dumitru vă va da răspunsuri la întrebări şi va lua în considerare problemele dumneavoastră. Acestea vor fi aduse la cunoştinţă şi conducerii Primăriei, deoarece  Partida Romilor Pro Democraţia a încheiat la nivelul oraşului Sinaia o convenţie politică care prevede că edilul şef vine în sprijinul comunităţilor de rromi cu câteva acţiuni concrete.
Printre obiectivele trecute în Convenţia Politică se numără încurajarea activităţii de comerţ specifică tuturor comunităţilor de romi în anumite puncte centrale ale oraşului, sprijinirea activităţilor cu caracter cultural, în vederea păstrării tradiţiilor şi scoaterea la concurs a unor posturi în serviciile şi departamentele Primăriei  pentru tinerii rromi cu pregătire.
Zilnic puteţi merge la Primăria din Sinaia, la departamentul romilor din zonă, acolo unde veţi găsi persoana competentă, care va încerca să vă rezolve problemele. De asemenea, puteţi obţine informaţii şi despre numeroasele proiecte puse la punct special pentru persoanele de etnie rromă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=KpwnTs8rFsQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co