Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Proiectil ramas neexplodat

In timp ce sapau un sant pentru balizarea pistei aerodromului din Strejnic, conducatorul  unui utilaj mecanic a trait o supriza de proportii dupa ce a scos la iveala din pamant un proiectil perforant, cu lungimea de peste 30 de centimetri, de calibrul 82 de milimetri, invelisul metalic fiind acoperit de rugina. Speriati muncitorii a abandonat utilajul si a alertat jandarmii si politistii din Strejnic.
Chemati la fata locului reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au constatat ca este vorba despre un obuz de artilerie, ramas neexplodat,in perfecta stare de functionare care provenea din timpul celui de-al Localnicii povestesc ca in zona au mai fost descoperite astfel de obuze.
doilea  Razboi Mondial.
Pirotehnistii confirma ca daca proiectilul a fi fost detonat din greseala efectul devastator al exploziei ar fi fost pe o raza de 500 de metri si nu exclud ca in zona sa mai fie si alte asemenea proiectile. Imediat zona a fost asigurata de jandarmi si politisti.
Obuzul a fost ridicat de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, fara a se inregistra incidente. Acesta urmeaza sa fie detonat de pirotehnisti in conditii de maxima siguranta intr-un poligon special amenajat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Lzn8rfY-gKQ

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co