Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Rasturnat pe DN1

Un autocamion a ajuns pe o rână în afara Drumului Naţional nr. 1 iar un altul a fost grav avariat în urma unui accident produs sub podul care lace legătura cu localitatea Poiana Câmpina. Evenimentul a avut loc la ora 15.45 şi a fost cauzat de faptul că Istvan Barta, şoferul autocamionului cu numărul de înmatriculare HR-04-VRZ nu a păstrat o distanţă corecpuntătoare până la maşina care rula înainte sa. Atunci când şoferul camionului care a ajuns în şanţ a redus viteza pentru a lua un autostopist, Istvan Barta, din cauza vitezei mari cu care rula, nu a mai putut să evite impactul.
Şoferul din maşina cu numere de Harghita a recunoscut în faţa camerei de filmat că vina îi aparţine şi că rula cu viteză destul de mare. Dar, vorba lui, pe DN1 ai voie.
În timp ce unul dintre camioane a ajuns în afara părţii carosabile, celălalt a rămas imobolizat în mijlocul DN1. Pentru îndepărtarea lui, pompierii militari care deservensc autospeciala de descarcerare au folosit cabestanul. Într-un timp cât mai scurt, pentru a descongestiona traficul pe DN1.
În ceea ce priveşte vinovăţia, agentul de circulţie de la DN1 nu a avut mult de furcă: Istvan Barta este cel care va trage ponoasele.
Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost consultaţi de personalul medical de pe ambulanţă care a constatat că sunt în regulă. S-au ales doar cu o sperietură pe cinste.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TIFwhF-Vlx4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co