Actualitate

Reacții adverse după Chindia-Viitorul

Chindia-Viitorul a stârnit reacții adverse, mai ales din partea echipelor care vor să evite retrogradarea. Iașiul, Dinamo și nu numai au acuzat faptul că succesul târgoviștenilor n-ar fi tocmai corect. Hagi este acuzat că a schimbat tocmai acum zece jucători față de etapa trecută. Președintele Viitorului, Gică Popescu, le-a răspuns tuturor că ritmul de un meci la trei zile îi obligă să rotească  jucătorii permanent.

Trupa lui Viorel Moldovan s-a impus, 2-1, pe final de meci, prin golul lui Cristi Neguț. Băieții lui Hagi au revenit, datorită lui Cosmin Matei, după ce același Neguț a deschis scorul, pe arena Petrolului. Moldovan a declarat, după meci, că șansa ți-o faci singur, în timp ce Hagi a spus că începutul și finalul de joc au fost gestionate prost de jucătorii săi.

După o perioadă de peste patru luni de zile, arena ,,Ilie Oană” a găzduit un nou joc oficial din prima ligă. Etapa viitoare, Chindia va juca la Clinceni, în timp ce Viitorul primește vizita sibienilor de la Hermannstadt.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co