Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Recitaluri si delegatii in Busteni

Pe scena de spectacole a Casei de Cultură din Buşteni au fost prezenţi mai mulţi actori români şi francezi, care împreună, au făcut repetiţii pentru o piesă de teatru. Staţiunea de la poalele Bucegilor  şi oraşul Moissy – Cramayel din Franţa sunt înfrăţite de ceva timp, iar autorităţile au pus bazele mai multor parteneriate, printre care şi cele culturale. Aşa că, tinerii s-au întâlnit la Casa de Cultură, au repetat şi urmează să susţină în mai multe locaţii spectacole de teatru. Din delegaţia franceză au făcut parte autorităţi locale din Moyssi – Cramayel şi oameni de cultură.
La Casa de Cultură din Buşteni a continuat şi stagiunea de concerte. Programul a atras publicul ca un magnet, sala fiind plină până la refuz. Pe 2 mai, începând cu orele 18.00, va avea loc un Recital  deosebit, la care sunteţi invitaţi.
Recitalurile muzicale vor avea loc până în luna noiembrie, iar spectatorii au posibilitatea să se relaxeze în fiecare sâmbătă cu muzică bună datorită prestaţiilor deosebite a muzicienilor de valoare din ţară, dar şi din străinătate.
httpv://www.youtube.com/watch?v=daZ2yaQhD40

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co