Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

„Regalitatea, astăzi”

Oaspete de seamă, astăzi, în Ploiești. La Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” Prahova a avut loc o dublă prezentare de carte regală în prezența Principelelui Radu al României. Au fost prezentate volumele „Regalitatea, astăzi”, scrisă de Principele Radu și „Margareta”. “Mărturia unui sfert de veac regal” scrisă de Sandra Gătejeanu-Gheorghe.

De altfel, Principele Radu al României a reamintit tuturor celor prezenți că anul acesta se împlinesc 150 de ani de la sosirea lui Carol I în România, de la întemeierea Dinastiei Regale și de la promulgarea Constituției din 1866.

Pe 10 mai, la Peleș, între ora 17 și ora 18, orchestra Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” va susține un recital cu muzică de pe toate meridianele lumii. La ora 18, Familia Regală va ieși pe balconul castelului, pentru a saluta participanții la sărbătoare. Trei avioane ale Iacărilor Acrobați vor survola parcul regal. La ora 18:30, va începe concertul de gală.

Jubileul de 150 de ani al Coroanei Române se va încheia la Săvârșin, odată cu sărbătorile de Crăciun. Volumele lansate la Ploiești au fost prezentate, tot astăzi, și la Câmpina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co