Actualitate

Revelionul angajatilor

Majoritatea romanilor au inceput sa si uite de Revelion. Nu însă si angajatii din hoteluri si restaurante, care abia acum si-au facut timp sa sarbatoreasca trecerea in noul an.Toti cei care au trudit in noaptea de Revelion – bucatari, ospatari, sefi de sala sau muzicanti – s-au adunat, aseara la Sinaia pentru a sarbatori cu intarziere trecerea in noul an. Oamenii care de obicei se afla in culisele unei petreceri reusite, au petrecerea dedicată special lor.
Aseară, Revelionul ospatarilor a adunat angajatii a trei hoteluri mari din Sinaia si Poiana Brasov.
Patronii le-au pregătit angajaţilor o serie de surprise. Le-au cântat toată seara artişti cunoscuţi de muzică popular şi uşoară şi ringul de dans a fost tot timpul plin. Salariatii au uitat, pentru o seara, de toate formalismele. Prezenta directorilor nu numai ca nu i-a inhibat, ci chiar au tinut sa demonstreze ca stiu sa participe la petreceri la fel de placute precum cele pe care le organizeaza. Au lăsat deoparte uniformele de serviciu, pe care le-au înlocuit cu rochii de gală sau costume elegante. S-au coafat şi s-au aranjat cu gândul la petrecerea care să dureze până la ziuă. Revelionul Ospătarilor este un exemplu de distracţie pe care ar trebui să îl urmeze toţi cei care au lucrat la cumpăna dintre ani.
Pentru ca, intr-adevar, sa nu fie nevoie de nici un ospatar, masa a fost sub forma de bufet suedez. La 12 noaptea şampaniile au fost desfăcute si s-a cantat in cor “La multi ani”, de parca atunci ar fi inceput 2009. Deşi au lipsit focurile grandioase de artificii de afară, în resturante, ospătarii au petrecut pînă dimineaţă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=wYHukzwzVWg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co