Actualitate

Revelionul salariatilor

La aproape de o luna, dupa ce majoritatea romanilor au petrecut de Revelion, a venit si randul angajatilor din hoteluri si restaurante, care abia acum si-au facut timp sa sarbatoreasca trecerea in noul an. Cunoscatorii spun ca Revelionul ospatarilor si al bucatarilor e la fel de distractiv ca si cel din noaptea dintre ani.
Aseara, a fost randul angajatilor de la unitatea hoteliera „Alexandros” din Busteni,  sa petreaca. Ospatarii, picolii, bucatarii, ajutoarele din bucatarie, oamenii care in mod obisnuit se afla in spatele unei petreceri reusite, au sarbatorit Revelionul lor la un alt restaurant din Predeal, ca sa simta bine si sa fie serviti de alti colegi. Acestia spun ca mai bine mai tarziu decat niciodata.
Cu sampanie, mancaruri speciale, muzica si multa distractie,  salariatii de la Alexandros  l-au avut in mijlocul lor chiar pe menegerul general al hotelului, primarul din Busteni, Emanoil Savin. Menegerii spun ca Revelionul angajatilor este o petrecere care se organizeaza prin traditie, fiind o forma de a recompensa angajatii.
Astfel, salariatii au uitat, pentru o seara, de secretele meseriei de chelner,  de bucatar sau de receptioner si s-au distrat  pe cinste pana dimineata.
La aproape de o luna, dupa ce majoritatea romanilor au petrecut de Revelion, a venit si randul angajatilor din hoteluri si restaurante, care abia acum si-au facut timp sa sarbatoreasca trecerea in noul an. Cunoscatorii spun ca Revelionul ospatarilor si al bucatarilor e la fel de distractiv ca si cel din noaptea dintre ani.
Aseara, a fost randul angajatilor de la unitatea hoteliera „Alexandros” din Busteni,  sa petreaca. Ospatarii, picolii, bucatarii, ajutoarele din bucatarie, oamenii care in mod obisnuit se afla in spatele unei petreceri reusite, au sarbatorit Revelionul lor la un alt restaurant din Predeal, ca sa simta bine si sa fie serviti de alti colegi. Acestia spun ca mai bine mai tarziu decat niciodata.
Cu sampanie, mancaruri speciale, muzica si multa distractie,  salariatii de la Alexandros  l-au avut in mijlocul lor chiar pe menegerul general al hotelului, primarul din Busteni, Emanoil Savin. Menegerii spun ca Revelionul angajatilor este o petrecere care se organizeaza prin traditie, fiind o forma de a recompensa angajatii.
Astfel, salariatii au uitat, pentru o seara, de secretele meseriei de chelner,  de bucatar sau de receptioner si s-au distrat  pe cinste pana dimineata.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Cda3l2_MIqM

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co