Actualitate

S-au ciocnit cu TIR ul

Astăzi, în zona Posada, 2 maşini au fost grav avariate, iar alta s-a ales cu mai multe zgârieturi, după ce au fost acroşate de un TIR. Asta rezultă din primele verificări ale agenţilor de la circulaţie care au venit într-un suflet la faţa locului când au auzit că la ieşirea din Comarnic 4 autovehicule au fost implicate într-un accident. Doi şoferi au fost răniţi, iar ambulanţele i-au transportat la Spitalul din Sinaia pentru îngrijiri medicale.
Unul dintre şoferii implicaţi în accident  povesteşte că a fost acroşat de autotren într-o curbă. Din fericire maşina sa nu a fost lovită prea rău, însă celelalte au intrat într-un zid şi s-au făcut pulbere. 
După primele cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că de vină pentru producerea accidentului este şoferul TIR-ului. Motivul: neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.
Poliţiştii vă sfătuiesc să circulaţi cu atenţie atunci când partea carosabilă este umedă. Nu călcaţi pedala de acceleraţie şi fiţi prudenţi. Foarte multe accidente se produc anual din cauza vitezei excesive pe condiţii meteo nefavorabile.
httpv://www.youtube.com/watch?v=nMTWx-qkHVM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co