Actualitate

S-au conformat regulilor impuse de primarie

Sute de turişti au luat cu asalt staţiunea Sinaia în ultimele zile. Chiar dacă a fost agitaţie mare pe străzile oraşului, nu s-au petrecut incidente. O spun reprezentanţii Poliţiei Comunitare, care au patrulat zi şi noapte pentru a se asigura că nu au loc incidente. Atât turiştii, cât şi sinăienii, au fost civilizaţi şi nu au creat probleme forţelor de ordine publică.
Surprinzător este faptul că nici prea multe maşini nu au fost blocate. Motivul: şoferii au parcat regulamentar pentru că au înţeles că nu voie să-şi lase autoturismele la voia întâmplării. În acest fel, traficul pietonal s-a desfăşurat în condiţii normale.
La sfârşitul săptămânii viitoare, staţiunile montane vor fi luate cu asalt de turiştii care vor dori să-şi petreacă ziua de 1 Mai. Ca şi anul trecut, poliţiştii comunitari se vor mobiliza pe centrul oraşului Sinaia. Totodată, vor patrula în mai multe zone unde şoferii obişnuiesc să-şi lase maşina neregulamentar. Cei care vor respecta hotărârea Consiliului Local, se vor trezi cu roţile blocate şi vor fi nevoiţi să scoată din buzunar o taxă de blocare.
httpv://www.youtube.com/watch?v=J3RA623xQ4E

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co