Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sa invatam de la cei mici

Inedită lecţia de ecologie la Grădiniţa numărul 1 din Sinaia. Copii de aici au dovedit că ştiu mai multe lucruri despre protecţia naturii decât o bună parte dintre adulţi. “Ecoprichindeii”, cum au fost ei denumiţi, s-au intrecut într-un concurs pe teme de protecţia a naturii.
Ecoprichindeii au dovedit că ştiu cât de important este să protejezi mediul şi mai presus de toate ştiu ce este bine şi ce este nociv în acţiunile oamenilor pentru natură. Ei au răspuns corect la toate întrebările, astfel încât toate cele trei echipe înscrise în concurs au fost declarate câştigătoare. În plus, au ţinut să le dovedească celor de la Primăria din Sinaia că ştiu mult mai multe lucruri despre natură.
Acţiunea organizată de Primăria Sinaia, la iniţiativa primarului Vlad Oprea s-a dovedit un real succes. Ecoprichindeii au fost răsplătiţi pentru cunoştinţele lor cu dulciuri şi sucuri. Astfel s-a dovedit că folosind metode şi procedee cunoscute de cei mici, prin poveşti, cântecele, jocuri interactive şi imagini, copiii pot învăţa foarte uşor cum să fie buni ecologişti.
httpv://www.youtube.com/watch?v=8_q5sA4OFZg

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co