Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sarbatoarea iubirii

Surpriză de proporţii pentru cadrele didactice de la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia. Liceeni s-au gândit să-şi surprindă plăcut dascălii cu ocazia Dragobetelui. Astfel, elevii clasei a X-a D au pregătit tot felul de cadouri simbolice pentru cei care stau la catedră. Tinerii au oferit dascălilor ciocolată frumos ambalată şi biletele de dragoste în care şi-au exprimat recunoştinţa şi iubirea faţă de cei care le-au îndrumat paşii în şcoală. Fiecare profesor a primit dulciuri şi câte un bileţel cu mesaje de la elevi.
Totul a fost pus la cale de dirigintele clasei a x-a şi de elevi. Dascălii au rămas impresionaţi de gestul tinerilor. Nu se aşteptau ca de Dragobete să aibă parte de o aşa surpriză.
Elevii de la Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia nu sunt la prima  acţiune de acest gen. La fiecare sărbătoare, tinerii îşi surprind plăcut profesorii cu tot felul de surprize. Mai mult, liceeni sunt şi foarte talentaţi. În fiecare an, organizează tot felul de spectacole pentru părinţi şi profesori şi demonstrează că, pe lângă cunoştinţele generale, au o serie de calităţi.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Ub5kcDNBbgY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co