Actualitate

“Sărbătoarea Sfinxului”, la final

Cea de-a IX-a ediție a “Zilelor Culturii la Bușteni”, care s-a desfășurat și în acest an sub denumirea generica “Sărbătoarea Sfinxului”, a luat sfârșit după 16 zile pline de evenimente cultural-artistice. Organizatorii au pus punct și au făcut bilanțul.

Miile de spectatori care au participat la manifestări au avut parte zilnic de spectacole de revistă și de teatru, concerte și recitaluri de muzică clasică, simfonică, jazz sau blues dar și de expoziții de pictură, sculptură și fotografie. Unul dintre cele mai importante evenimente a fost Festivalul de muzică pop pentru copii și adolescenţi “Sfinxul de Aur”, ajuns la cea de-a 4-a ediție. Pe scenă centrului Cultural au mai urcat și personalități cum ar fi actrița Dorina Roman, dar și Orchestra “Junior”, sub bagheta dirijorului Cristian Orășanu. Și seria evenimentelor culturale va continua în Bușteni.

La cea de-a III-a ediție a Concursului Național de Folclor pentru Copii și Tineret ”Magia Sfinxului” sunt deja înscriși copii și tineri cu vârste între 5 și 19 ani care se vor întrece în cadrul a trei secțiuni: “Folclor Stilizat Românesc și Internațional”, “Interpretare Muzică Populară” și “Dans Popular Autentic și Internațional”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co