Actualitate

Scandal la Cornu

Scandal la Cornu din cauza depozitarii molozului provenit de la o demolare ! 50 de familii s-au revoltat fata de decizia Primariei de a arunca caramizile si betonul intr-o rapa din apropierea caselor lor. Oamenii sunt suparati pentru ca basculantele de 30 – 40 de tone au distrus strada si gurile de canalizare amenajate din banii lor. Localnicii au blocat accesul masinilor si au chemat la fata locului autoritatile locale.
Oamenii din satul Cornu de Jos, comuna Cornu spun ca Primaria a dovedit iresponsabilitate in momentul in care a decis fara acordul lor sa arunce molozul provenit din demolarea unei societati de reparatii auto din Campina intr-o prapastie de liga locuintele lor. Ei spun ca resturile obtureaza cursul unui parau si vor accentua alunecarile de teren din zona, punindu- le in pericol casele, iar strada le a fost distrusa de masinile de mare tonaj, inclusiv canalizarea.
Familiile din zona, localnici sau proprietari ai unor case de vacanta spun ca nu inteleg demersul Primariei este de neinteles, atata timp cat prapastia adinca de cel putin 50 de metri nu apoate fi umpluta pentru a fi consolidat versantul, asa cum pretind autoritatile locale.
Pana la stingerea conflictului dintre localnicii si autoritatile din Cornu de Prahova, oamenii spun ca nu vor mai permite accesul basculantelor pe strada, iar daca saptamana viitoare nu va incepe reparatia canalizarii si a carosabilului,vor protesta in fata Primariei.
httpv://www.youtube.com/watch?v=A5HmPMIdqc0

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co