Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şcoala de vară „You can 2” la Câmpina

Un grup de elevi ai Şcolii „Al.I.Cuza” din Câmpina a încheiat, sambata, cea de-a doua etapă a şcolii de vară organizată de Asociaţia de Părinţi în parteneriat cu şcoala, având sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local.

Pe parcursul săptămânii trecute, un grup de 40 elevi de la toate clasele au participat la diferite activităţi din acest proiect, care au avut ca scop crearea unui mediu atractiv de petrecere a timpului liber, printr-un program de educaţie non-formală.

După ce zilele trecute copiii, îndrumaţi de voluntari, au participat la ateliere de pictură, au vizitat muzee şi instituţii, au socializat la foc de tabără sau au făcut exerciţii sportive, sâmbătă a venit rândul unei scurte drumeţii.

În preajma lacului Paltinu, elevii au învăţat noţiuni de orientare, pentru ca apoi să fie responsabilizaţi într-o scurtă activitate cu rol educativ, de colectare a deşeurilor.

Proiectul a fost derulat pe parcursul a 2 luni, având o valoare de 2700 lei, din care 700 au fost contribuţia asociaţiei de părinţi, iar restul au venit din partea autorităţilor locale.

Motivarea copiilor de a învăţa şi prin alte mijloace, în afara şcolii, va continua cu siguranţă şi în viitor, Asociaţia de Părinţi a Şcolii „Al.I.Cuza” fiind foarte activă şi animată de idei noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co